dilluns, 24 d’abril del 2017

Aprendre sobre l'estrés amb Youtube

Hui toca parlar de com gestionar l'estrés amb un vídeo de Sophia Blasco. La projecció de vídeos en classe, amb plataformes online com Youtube, és una bona ferramenta per a eixir de la rutina, aprendre d'altres professionals i enriquir el contingut.  Per a això és important seleccionar bé el contingut dels mateixos i la seua duració, ja que si són massa llargs l'alumnat pot perdre l'interés. A més, és necessari fer recomanacions als alumnes perquè troben continguts interessants i útils en l'ampli món de Youtube.

📺📼Vos incloc l’enllaç per al visionat del vídeo de Youtube Gestionem bé el temps”:





En aquest vídeo Sophia Blasco parla sobre la importància de gestionar bé el temps per evitar situacions d’estrés al treball i poder conciliar la vida laboral i familiar.

També parla de la importància d’establir prioritats respecta a quins assumptes son més importants resoldre i l’ordre de resolució. És a dir, com Sophia diu, a qui o a què dediquem la nostra atenció, sense deixar que l’entorn ens governe i assolir els nostres propis objectius evitant la frustració i l’estrés per no poder finalitzar les tasques de la jornada.

Planteja idees respecte a  la necessitat d’actuar a nivell dels riscos psicosocials planificant la nostra tasca diària i establint normes bàsiques que poden tenir alhora un impacte positiu en relació a l’augment del rendiment i de la qualitat  al treball i la millora de les relacions humanes entre les treballadors i treballadores.

Una de les recomanacions fetes per Sophia es agafar el poder per a nosaltres decidir la gestió de l’atenció, establint quan no podem ser interromputs sobre tot si les tasques que estem fent requerixen una especial concentració.

Per últim recomana replantejar-se les rutines davant situacions excepcionals, és a dir, aturar-se i pensar les possibles actuacions per resoldre aquestes situacions amb els mitjans que tenim, i en el seu cas buscar ajuda externa si fora necessari.

Espere que disfruteu del video i que vos resulte d'utilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada